L'Havana, Malecón. Foto: Teresa Amat



dilluns, 1 d’octubre del 2012

Pel meu bé

Calla, Teresa. Calla abans que no et facin una cara nova. Encara que et sembli que estàs carregada de raó, calla. Apunta’t a un curs de meditació, que potser et convindria, però calla. Sisplau.

3 comentaris:

  1. I per què callar si només cal veure la TV per veure qui la diu més grossa? Digue-ho tot, però digue-ho bé!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Primer problema: els que aquests dies em fan emprenyar més no surten a la tele, els tinc més a prop, i aquí ve el segon problema: quan m'emprenyo no sé dir les coses bé (entén-me, no insulto, però les hi foto directes, no de la manera com està acostumada aquesta gent: que els facin la rosca i els ho diguin tot ben suau). I esclar, la cosa s'embolica i jo em foto tan de mala llet que llavors també se les carrega qualsevol benaventurat innocent que passa per allà, a qui sóc capaç de clavar un moc sense que se'l mereixi. O sigui que m'he proposat callar una estona (ni que sigui al Twitter!); aviam si ho aconsegueixo.

      Ja veus, potser sí que em matriculi a un curs de meditació d'aquests que diuen que serveixen perquè tot et rellisqui, perquè el que és jo, l'edat no em fa relliscar res (bé, algunes coses sí que rellisquen, i pengen i tot :-)).

      Gràcies pel comentari. Per cert, ets la Carme D.?

      Elimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina